ACTIVITEITEN & AGENDA

Opening Café Cunen 11-4-2017
Op dinsdag 9 mei opent Café Cunen om 10:00 uur haar deuren. In Café Cunen is iedereen van harte welkom; wel of niet gecombineerd met een bezoek aan een tentoonstelling. Gasten kunnen kiezen voor een kopje koffie of thee, een heerlijke lunch bereid met streekproducten of een hapje en drankje tijdens het borrelmoment. Het café gaat wekelijks van dinsdag tot en met zondag open tussen 10:00 en 18:00 uur. 

Lees verder...
Night at the Museum - buitenbios ism Groene Engel 31-3-2017
“Je denkt dat iedereen slaapt, maar hier en daar brandt licht. Hoe ziet het er daar binnen uit? Als ik nu onzichtbaar kon zijn en kon kijken? Wat doen al die mensen die ook niet kunnen slapen?” Regisseur Frans Weisz volgde beeldhouwster Lotta Blokker vier jaar lang voor de documentaire ‘Het Wolfsuur’, over de creatie van haar beeldenserie ‘The Hour of the Wolf’. In het museumpark wordt op donderdag 11 mei de film vertoond en verzorgd door de Groene Engel, met vooraf een inleiding door de kunstenares en muziek van singer-songwriter Youri Lentjes (deelnemer ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’). Na afloop is Museum Jan Cunen geopend en kunnen Blokkers beelden van slapelozen gezien worden in hun natuurlijke, nachtelijke omgeving
Lees verder...
VAN 11 FEBRUARI TOT EN MET 28 MEI 2017 - KOM KIJKEN 14-12-2016
FOTOSPEURTOCHT VOOR KINDEREN VAN 6-12 JAAR 7-1-2016
Laat je meenemen door één van de vroegere bewoners van Villa Constance voor een spannende zoektocht door de monumentale stadsvilla en ontdek de geschiedenis van het gebouw.
Lees verder...
RESERVEER NU EEN RONDLEIDING! 1-1-2016
Ben je op zoek naar een leuke activiteit? Reserveer nu een boeiende interactieve rondleiding met één van onze museumdocenten tijdens de actuele tentoonstellingen.
Lees verder...

Inschrijven nieuwsbrief

Email: