ACTIVITEITEN & AGENDA

Etsworkshop voor ouderen met geheugenproblemen of beginnende dementie op maandag 30 oktober 13-10-2017

De workshop op maandag 30 oktober vindt plaats tussen 14.00 uur en 16.00 uur en is bestemd voor ouderen met geheugenproblemen of beginnende dementie. De workshop wordt gegeven door medewerkers van Museum Het Rembrandthuis in Amsterdam. Zij komen heel graag naar Oss om deze Etsworkshop te verzorgen.

Op de eerste plaats wordt deze middag georganiseerd voor deelnemers van de Armslag-schildergroep. Deze activiteit van ONS welzijn bestaat dit jaar tien jaar en in dat kader wordt deze bijzondere middag in het Museum Jan Cunen georganiseerd.

Lees verder...
Museum Jan Cunen organiseert koninklijke workshop voor kinderen in de herfstvakantie! 7-10-2017

Op vrijdag 20 oktober organiseert Museum Jan Cunen een koninklijke workshop voor kinderen tussen 8 en 12 jaar. Het thema van de workshop is afgestemd op de huidige tentoonstelling POWERVROUWEN. Vind je het leuk om te schilderen, te kleien en te knutselen? Ben je tussen de 8 en 12 jaar? Kom dan vrijdag 20 oktober van 13:30 tot 15:30 uur naar Museum Jan Cunen. We bekijken de kunstwerken van de tentoonstelling en gaan daarna zelf aan de slag..


Lees verder...
1 oktober 2017: Museum Jan Cunen opent Powervrouwen! 29-9-2017
Op zondag 1 oktober is het feest in Museum Jan Cunen! De tentoonstellingen 'Vrouwen van Oranje - Portretten van vijf koninginnen', 'Naakte emotie - Fotograaf Micky Hoogendijk', 'Iconisch - sculpturen van Margot Homan', en de presentatie 'De Pil van Oss!' zijn vandaag voor het eerst opengesteld voor publiek. Daarnaast is er live muziek van singer-songrwiter en Powervrouw Iris Penning, zijn er gratis tekenworkshops en kinderactiviteiten van Het Peperkoekhuisje en is er een welkomstdrankje voor alle bezoekers. Fotograaf Micky Hoogendijk en beeldhouwer Margot Homan zullen bovendien enkele exclusieve instaprondleidingen verzorgen.

Lees verder...
Museum Jan Cunen organiseert i.s.m. Muzelinck 3 lezingen over vrouwen in de kunst! 22-9-2017
Museum Jan Cunen organiseert i.s.m. Muzelinck Oss  3 lezingen over vrouwen in de kunst! De lezingen worden gegeven in onze trouwzaal door kunsthistorica Lieke Tax - Oude Vrielink op zondag 8 oktober, 5 november en 10 december. Kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de Muzelinck en kost €14,00 (incl. toegang tot de tentoonstelling). Voor alle 3 de lezingen betaal je € 36,00. Het is mogelijk om telefonisch kaarten te reserveren en ze op 8 oktober, voor aanvang van de eerste lezing op te halen bij Museum Jan Cunen.
Lees verder...
VAN 9 JUNI TOT EN MET 17 SEPTEMBER 2017 - KOM KIJKEN 14-12-2016
FOTOSPEURTOCHT VOOR KINDEREN VAN 6-12 JAAR 7-1-2016
Laat je meenemen door één van de vroegere bewoners van Villa Constance voor een spannende zoektocht door de monumentale stadsvilla en ontdek de geschiedenis van het gebouw.
Lees verder...
RESERVEER NU EEN RONDLEIDING! 1-1-2016
Ben je op zoek naar een leuke activiteit? Reserveer nu een boeiende interactieve rondleiding met één van onze museumdocenten tijdens de actuele tentoonstellingen.
Lees verder...

Inschrijven nieuwsbrief

Email: