ACTIVITEITEN & AGENDA

Zaterdag 18 november: Popronde in Museum Jan Cunen

vrijdag 3 november 2017
Op zaterdag 18 november is Museum Jan Cunen weer een Popronde locatie! In het gehele centrum treden ruim dertig artiesten op 17 locaties op. Om 15.00 uur speelt in onze trouwzaal als eerste Blue Marble hun psychedelische pop ten gehore brengen, om 16.30 uur sluit DOOXS af met een bijzondere mix van trip-hop en electronica..


Vanaf 13.30 uur kan je gratis naar binnen voor Popronde, voor die tijd betaal je de reguliere entreeprijs. Wil je in alle rust de tentoonstelling POWERVROUWEN bezoeken? Kom dan vóór 13.30 uur!

BLUE MARBLE 
Blue Marble bestaat uit Marleen Langevoort, Jeroen de Heuvel, Niels Nuiver en Manuel Reijn. Denk aan 80's synthesizers, 60's/70's gitaarsound, een dikke drumbeat en catchy vocalen. In april 2017 dook de band vanuit het niets op met de single 'Gems & Gold'. Het eerste mini album met daarop 6 tracks, is sinds oktober overal te beluisteren!

DOOXS
Het Rotterdamse DOOXS maakt ijzige electronica met dromerige en duistere elementen. Hun sound komt voort uit het samenbrengen van hun liefde voor ambient, IDM en R&B. De dames stonden al op festivals als Eurosonic en Metropolis en brachten in november hun debuut EP 'Under My Tongue' uit. Deze werd o.a. opgepikt door blogs als I-D, Wonderland en Clash.


Popronde is een landelijk reizend festival dat elk najaar in de periode van september tot en met november plaatsvindt in een 40-tal steden door het hele land. In 2017 strijkt Popronde neer in 41 steden: van Leeuwarden tot Middelburg, van Venlo tot Alkmaar en van Deventer tot Den Haag, geen stad is veilig! In elke stad treden op één avond circa 35 opkomende Nederlandse bands en artiesten op bij een twintigtal podia. De deelnemende podia zijn cafes, galeries, theatertjes, platenzaken, kerken en clubs in het centrum van een stad. Eén avond in het jaar zijn zij de etalage voor de nieuwe generatie popmuzikanten en is het centrum het festivalterrein.Inschrijven nieuwsbrief

Email: