Art-Based Learning

Hoe lang kijk jij gemiddeld naar een kunstwerk? Uit onderzoek is gebleken dat de meeste bezoekers ongeveer een halve minuut besteden aan een kunstwerk. Wat zou er gebeuren als je langer naar één kunstwerk kijkt? Dit kun je ontdekken bij de workshop Art-Based Learning in het Museum Jan Cunen.   

Iedere eerste en laatste zondag van de maand is er de mogelijkheid om een workshop Art-Based Learning te volgen in het museum. Art-Based Learning is een methodiek bedacht door Jeroen Lutters waarbij je gedurende langere tijd naar een kunstwerk kijkt. Je gaat aan de slag met jouw levensvragen met het kunstwerk dat jouw hart sneller doet kloppen.

Praktische informatie
De workshops op zondag zijn van 13:30 tot 15:00. Deelnemers kunnen zich melden bij de kassa. Vooraf aanmelden is niet nodig. 

Het is ook mogelijk om een workshop te boeken. Dit kan via: jannepisters@museumjancunen.nl. Boek ten minste 2 weken van tevoren om een plek te garanderen.  

Kosten
5,50 euro per persoon bovenop de museumentree.

Wij bieden ook Art-Based Learning workshops specifiek voor het onderwijs en het bedrijfsleven. Voor meer informatie: jannepisters@museumjancunen.nl

Realisatie van de workshop Art-Based Learning is mede tot stand gekomen door een bijdrage uit de impulsgelden van de provincie Noord-Brabant.


Inschrijven nieuwsbrief

Email: