31 mei - Vroege vogeluurtje, voorlezen voor de kleintjes i.s.m. de Bibliotheek Oss 1-2-2024
Zwarte Beer voelt zich alleen. Hij besluit een vriend te zoeken.

Lees verder...
25 mei - Schaken met Willem, Simultaanschaken i.s.m. de Osse Schaakvereniging 1-2-2024
De Osse Schaakvereniging gaat de uitdaging aan: simultaanschaken tegen 20 deelnemers. Iedereen is welkom!

Lees verder...
8 juni - In de voetsporen van... Stiltewandeling (16+) 1-1-2024
De combinatie van de dynamiek van de stad en de verstilling die Willem Witsen graag koos, is het thema tijdens een stiltewandeling door de stad.

Lees verder...
Podcast Museum Jan Cunen 16-8-2023
Maak kennis met de podcastserie Museum Jan Cunen zet het mes in....! 


Lees verder...
Kunstkijkworkshops Art Based Learning 4-7-2023
Art Based Learning (ABL) is een andere manier van kijken naar kunst waarbij je reflecteert op kunst, jezelf en je omgeving. De creativiteit in het denken krijgt hiermee een boost. 

Lees verder...

Doe de Outside EscapetourBen jij op zoek naar een leuk en onvergetelijk uitje? Kom dan naar het centrum van Oss voor de unieke Outside Escapetour Oss vol raadsels! 

De Outside Escape neemt je mee langs markante en historische plekken van Oss, terwijl jullie op zoek gaan naar antwoorden op de uitdagende raadsels die je onderweg tegenkomt. Het is een cadeau voor jezelf of iemand anders, een bijzondere manier om met 2 tot 5 personen samen de stad op een andere manier te ontdekken en te genieten van de frisse lucht. Op ongeveer 3 minuten lopen van het centraal station is de start bij de meisjesschool aan de Molenstraat, nu een monumentaal kantoorgebouw van Organon. Samen met Marga en Rien ga je op avontuur en leer je niet alleen meer over de Osse farmacie maar ook wat tapijt, karmelieten en de anticonceptiepil met elkaar te maken hebben. Meer informatie


Rondleidingen


 
Wil je een rondleiding door ons museum? Of wil je zelf een rondleiding in Museum Jan Cunen organiseren? 
Neem dan contact op met Diny via info@museumjancunen.nl  De prijs van een Nederlandstalige rondleiding is € 75,00 per uur voor maximaal 15 personen, bij meer personen wordt er een tweede rondleider ingezet (exclusief tickets voor het museum).

De prijs van een Engelstalige rondleiding is €105,- per uur voor maximaal 15 personen, bij meer personen wordt er een tweede rondleider ingezet. (exclusief tickets voor het museum)


Bruidsreportages

Wil je een sfeervolle bruidsreportage maken in het prachtige, karakteristieke decor van Museum Jan Cunen? Neem dan gerust contact met ons op via info@museumjancunen om een afspraak in te plannen. Tijdens openingstijden van het museum ben je welkom voor een fotoreportage. Het park en de kiosk zijn natuurlijk ook buiten openingstijden toegankelijk. Het is belangrijk om te weten dat de opstelling van de tentoonstellingen regelmatig wisselt en dat er altijd een medewerker van het museum bij aanwezig moet zijn. Vanwege de museale functie en de monumentale status van het gebouw zijn er enkele regels voor het fotograferen. De belangrijkste voorwaarden vind je hier