Agenda

28 augustus | Tekenwandeling met Jan Rothuizen

De wereld bekijken op de manier waarop Jan Rothuizen het doet? Dat kun je leren! 
Op 28 augustus heb je de laatste kans om met Jan samen Oss te verkennen. Hij geeft tips en opdrachten mee om zo je eigen prachtige tekening te maken. Het is ook de laatste dag van zijn tentoonstelling, De Zachte Atlas
 
Er is in totaal plek voor 50 deelnemers, dus schrijf je snel in! Hoe werkt het? Meld je aan voor groep 1 (start om 11.00 uur) of voor groep 2 (start om 12.00 uur) door een mail te sturen naar info@museumjancunen.nl. De inschrijving sluit op 25 augustus. 
 
Het programma: 
11.00 uur – groep 1 krijgt uitleg van Jan 
12.00 uur – groep 2 krijgt uitleg van Jan 
Vervolgens gaan de groepen met de opdrachten van Jan Oss ontdekken. Bij terugkomst hebben wij de tekenspullen voor je klaarliggen. Je eindresultaat kun je bespreken met Jan en de andere deelnemers tot 16.00 uur. Kun je daarna nog lekker de tentoonstelling voor de laatste keer bekijken!
 
Praktische informatie: 
• Prijs: €9,50, of kies voor een wandeling+lunch ticket (1 consumptie + kleine soep + sandwich + kleine salade) van €24,50 voor volwassenen en €20,- voor kinderen voor een ideaal dagje uit!
• Wat krijg je daar allemaal voor? Een dag kunst maken onder begeleiding van Jan, een kaartje van Oss, gebruik van tekenmaterialen, koffie of thee én toegang tot het museum!
• Wat moet je meenemen: helemaal niets! 
• Locatie: meld je bij de balie in het museum 
• Aanmelden: stuur een mail naar info@museumjancunen.nl met de vermelding in welke groep je wil starten (1 of 2) én je telefoonnummer.