Vorstelijke muziek – Nol Havens X Stephanie Struijk

Nol Havens (VOF de Kunst) en Stephanie Struijk (Stevie Ann) parkeren op zondag 24 september hun caravan aan het terras van Café Cunen en verzorgen een intieme soundtrack bij de tentoonstelling.

Laat je betoveren door dit geweldige muzikale evenement waar kunst en cultuur samenkomen op een unieke manier. Beleef in deze camping-editie hoe de muziek samensmelt met archeologische artefacten en hedendaagse kunstwerken. Laat je meeslepen in een magische wereld waar muziek, kunst en geschiedenis elkaar ontmoeten. Mis deze bijzondere verbinding van kunst en cultuur niet! 

Vorstelijke muziek – Nol Havens X Stephanie Struijk Nol Havens (VOF de Kunst) en Stephanie Struijk (Stevie Ann) parkeren hun caravan aan het terras van Café Cunen en verzorgen een intieme soundtrack bij de tentoonstelling. Met persoonlijke verhalen en mooie, doorleefde liedjes: over thuis, geboortegrond, het omgaan met succes en verstrijken van de tijd. Laat je verrassen en beleef het museum en de tentoonstelling als nooit tevoren.

Zondag 24 september
13.00 - 17.00 uur.
Gratis optreden bij het buitenterras.