Agenda

Vorstelijk drama – TILT X Jorg van den Kieboom

Hoe ervaren jongeren het verstrijken van de tijd? En wat betekent verlies? In samenwerking met TILT, het literair productiehuis van Brabant, presenteert het museum een speciale publicatie van schrijver/maker Jorg van den Kieboom (Breda 1990).

Laat je betoveren door maar liefst drie grandioze evenementen waarbij verschillende kunstvormen -poezie, muziek en dans -  op unieke wijze samensmelten met de archeologische artefacten en hedendaagse kunst van de tentoonstelling.
Ontdek op zondag 29 oktober hoe poëzie de perfecte brug vormt tussen kunst, geschiedenis en hedendaagse kunst. Mis deze bijzondere verbinding van kunst en cultuur niet! 

Hoe ervaren jongeren het verstrijken van de tijd? En wat betekent verlies? In samenwerking met TILT, het literair productiehuis van Brabant, presenteert het museum een speciale publicatie van schrijver/maker Jorg van den Kieboom (Breda 1990). Vandaag brengen jonge acteurs dit verhaal live ten gehore, in de vorm van een prikkelende, theatrale rondleiding. Loop met hen mee en je ontdekt wat deze tentoonstelling ons ook leert voor vandaag, en voor de toekomst! 

Zondag 29 oktober
12.00 uur tot 16.00 uur.
Gratis met geldig museumticket.