VOLGEBOEKT - Kinderworkshop prehistorisch geluksbuideltje

Deze workshop is volgeboekt. Ben je te laat met inschrijven? Jammer. Meld je dan nu alvast aan voor onze kinderworkshop in de kerstvakantie

Kan jij een beetje extra geluk gebruiken? Kom dan een geluksbuideltje maken uit de prehistorie, de tijd van de Vorst van Oss.


Want ook toen kwam geluk al goed van pas: voor een succesvolle jacht, een rijke oogst of goede gezondheid. Dorothee vertelt je alles over het leven in de prehistorie en neemt je mee in de wereld van archeologie. Ook neemt ze veel spullen mee om te bekijken, voelen, ruiken en misschien zelfs om te proeven! Daarna maak je zelf met prehistorisch gereedschap een leren geluksbuideltje. Natuurlijk komt er ook een ‘gelukje’ in! Deze workshop wordt gegeven door Dorothee Olfhof van PRAE. Geschikt voor kinderen van 8 t/m 12 jaar

Datum: Zondag 15 oktober
Tijd: 13.30 - 15.00 uur
Kosten: €5,00 (incl. museumentree en ranja)
Schrijf je in door een mail te sturen naar info@museumjancunen.nl. Vermeld daarbij de naam, leeftijd en een telefoonnummer. 

Deze workshop sluit aan bij de tentoonstelling De Vorst van Oss en tijdgenoten – elite in de ijzertijd. Deze tentoonstelling is t/m 4 februari 2024 te zien in Museum Jan Cunen.