VOLGEBOEKT - In de voetsporen van... Stiltewandeling (16+)

De combinatie van de dynamiek van de stad en de verstilling die Willem Witsen graag koos, is het thema tijdens een stiltewandeling door de stad.

DEZE WANDELING IS VOLGEBOEKT
Uit het hoofd weg, nergens over na hoeven denken maar puur ervaren, iets tot je nemen en ontdekken waar de kracht van de stilte opeens tevoorschijn kan komen. Binnen de bedrijvigheid van een levendige zaterdag kun je zowel geluiden als stilte terugvinden. Stilte is niet zozeer de afwezigheid van geluid maar kan zich op meerdere manieren manifesteren. Het gaat vooral om daar waar jij je volle aandacht aan geeft en hoe jij het beleeft. Samen wandelen we met nieuwgierigheid langs plekjes, tuinen, gebouwen, objecten en details in het centrum van Oss die je anders wellicht minder snel opvallen. Plekken waar je in de roes of haast van het dagelijkse leven soms voorbij kunt lopen aan details of aan iets wat in de schaduw staat. De stiltewandeling wordt begeleid door Ellen Korstanje, Mindfulnesstrainer en eigenaar van Beweeg en Leef, centrum voor bewust bewegen & ontspannen in Oss www.beweegenleef.nl. 

Zaterdag 8 juni
Starttijd: 10:45 in het museumcafé, om 12:15 zijn we weer terug in het museum 
De wandeling kost €6,50. Wil je na afloop het museum bezoeken, dan is een geldig museumticket nodig. Voor deze activiteit kun je ook gebruik maken van groepskorting
Zijn de kosten een drempel om deel te nemen, neem even contact met ons op

TIP: Je kunt na de wandeling gebruik maken van een speciale lunchaanbieding om met elkaar ervaringen van de wandeling uit te wisselen: Cunenlunch (broodje, soep en salade) en koffie of thee voor €15,50. Schrijf je in door een mail te sturen naar info@museumjancunen.nl Vermeld daarbij de naam en telefoonnummer en of je gebruik wilt maken van de Cunenlunch. Graag horen we dan ook of er eventuele dieetwensen zijn.

Deze activiteit sluit aan bij de tentoonstelling Willem Witsen, stille kracht Deze tentoonstelling is van 18 februari t/m 16 juni 2024 te zien in Museum Jan Cunen.