Zondag 29 september | In dialoog | Rondleiding vanuit Visual Thinking Strategies

Wat gebeurt er in het kunstwerk? Waaraan zie je dat? En wat kun je nog meer ontdekken?

Deze drie vragen staan centraal bij de leermethode Visual Thinking Strategies (VTS). Tijdens deze bijzondere rondleiding verdiep je het kijken naar kunst en ga je op een laagdrempelige manier met je mededeelnemers in gesprek. Meld je aan en ontdek wat VTS brengt: kritisch denken, observeren, redeneren, maar vooral luisteren naar het perspectief van de ander. 'Wat zou de ander ervan vinden?' Met die vraag verken je samen de tentoonstelling Wat zou Marcel Broodthaers doen?. Kunstkennis is niet nodig. Deze rondleiding wordt verzorgd door Maartje Vos van museumdocent.nl. 

Zondag 29 september
Tijd: 14:00-15:15 uur
Entree: €6,50 + geldig museumticket Schrijf je in door een mail te sturen naar info@museumjancunen.nl Vermeld daarbij je naam en een telefoonnummer. 

Wil je het bezoek combineren met een drankje of lunch in ons café? Dan raden we aan om op tijd een tafel te reserveren door een mail te sturen naar cafe@museumjancunen.nl of te bellen naar 0412-798009. 

Deze activiteit sluit aan bij de tentoonstelling Wat zou Marcel Broodthaers doen?. Deze tentoonstelling is van 30 juni t/m 27 oktober 2024 te zien in Museum Jan Cunen.

Zijn de kosten een drempel om deel te nemen, neem even contact met ons op.