Kunstkijkworkshops Art Based Learning

Art Based Learning (ABL) is een andere manier van kijken naar kunst waarbij je reflecteert op kunst, jezelf en je omgeving. De creativiteit in het denken krijgt hiermee een boost.


We hebben allemaal levensvragen die vaker dan één keer opduiken in onze gedachten. Ga met jouw vraag aan de slag tijdens de workshop Art Based Learning. Je leert de kunst van slow-looking en gebruikt je fantasie. Met nieuwe creatieve inzichten krijg je misschien wel een onverwacht antwoord! Deze workshop doe je onder begeleiding van onze getrainde ABL-vrijwilligers. 

Wat ga je doen?
Aan de hand van kunst denk je na over datgene dat jou bezighoudt. Je duikt in drie stappen individueel in één kunstwerk die je zelf uitkiest en leert daarbij associatief kijken. Aan het eind van de sessie is er mogelijkheid je ervaringen te delen met de andere deelnemers.

De workshops vinden plaats op de volgende data:

JULI 
Donderdag 25 juli Tijd: 13.30-15.00 uur. Entree: €7,50 (naast je toegangsbewijs)

AUGUSTUS
Zondag 4 augustus Tijd: 13.30-15.00 uur. Entree: €7,50 (naast je toegangsbewijs)
Donderdag 22 augustus Tijd: 13.30-15.00 uur. Entree: €7,50 (naast je toegangsbewijs)

SEPTEMBER
Zondag 1 september Tijd: 13.30-15.00 uur. Entree: €7,50 (naast je toegangsbewijs)
Donderdag 19 september Tijd: 13.30-15.00 uur. Entree: €7,50 (naast je toegangsbewijs)

Doe je mee?
Meld je dan aan via: info@museumjancunen.nl Vermeld daarin je naam, telefoonnummer en de datum waarop je de ABL-workshop wilt volgen. Wil je een ABL-workshop op maat boeken met jouw groep op een moment naar keuze? Kijk dan hier.