Agenda

17 september: workshop art-based learning

Leer over jezelf door het kijken naar kunst! In deze workshop van anderhalf uur leg je het vergrootglas op jezelf door het begrijpen en bekijken van werken uit onze tentoonsteling. Iets leren over jezelf terwijl je kijkt naar een Mesdag of de werken van de gebroeders Maris? Tijdens de workshop art-based learning kun je dichter bij jezelf komen door te kijken naar kunst. Aan de hand van de Haagse School denk je na over datgene dat je bezighoudt. Of dit nu over je carriere, liefdesleven of je goede voornemens gaat.. ABL biedt verrijking. 

Kijken naar kunst is makkelijker gezegd dan gedaan. We zijn gewend aan veel prikkels en gaan soms gehaast door het leven. Wat gebeurt er als je écht de tijd neemt om naar een werk te kijken? Duik in de wereld van de kunstenaar en laat je meevoeren door zijn of haar bijzondere verhaal. Wat zie je, en misschien nog belangrijker, wat voel je? 

De workshop kan door vier personen gevolgd worden, en reserveren is verplicht. Combineer het vooral ook met een lekkere lunch vooraf in ons café!

--------------------------------------

Praktische informatie
Data 

17 september
15 oktober   
18 oktober         
1 november        
12 november  
15 november         
3 december   
6 december         
17 december   
20 december     


Tijd
13.30 - 15.00 uur

Waar?
Je wordt opgehaald bij de balie in de shop

Kosten
€5,50 per persoon 

(los van de prijs van je eventuele museumticket)

--------------------------------------------------------------------

Meld je nu aan door een mailtje met naam en telefoonnummer te sturen naar 
jeanpierrevincken@museumjancunen.nl