Trouwen in het museum

Ontdek de perfecte trouwlocatie in het hart van Oss: Museum Jan Cunen.


Foto's@ Sandy Peters, www.sandypeters.nl

'Temidden van een prachtig stadspark, omringd door majestueuze bomen, bieden wij een historische ambiance die jouw speciale dag nog meer bijzonder maakt'

Betreed de statige en ruime hal via de originele museumportiek, waarmee je een spectaculaire entree maakt op jouw feestelijke dag. Via de authentieke deur bereik je de Trouwzaal, een betoverende ruimte omringd door prachtige kunstwerken, waar jullie volmondig 'ja' kunnen zeggen. Een toost uitbrengen, de taart aansnijden en zelfs een kleine receptie behoren tot de mogelijkheden. Bij mooi weer kan dit zelfs plaatsvinden in onze KiOSSk in het stadspark. Wij schenken een heerlijke prosecco, cava of champagne om op jullie geluk te proosten. 

Laat jullie speciale momenten vastleggen met een fotoreportage op fotogenieke locaties in het museum. Denk aan de majestueuze trapopgang in de portiek, de trap met het glas-in-lood raam als achtergrond en natuurlijk de adembenemende Trouwzaal. Tegelijkertijd kunnen jullie gasten genieten van een interessante rondleiding, zodat jullie alle tijd hebben om deze onvergetelijke dag vast te leggen.

- Als jullie geïnteresseerd zijn in trouwen in onze prachtige monumentale villa, zijn er een paar punten waar jullie op moeten letten: 

- De ambtenaar van de burgerlijke stand dient door jullie geregeld te worden. Klik hier voor meer informatie. 

-nJullie kunnen je eigen taart bestellen en bij ons laten bezorgen. Wij zorgen ervoor dat de taart wordt uitgeserveerd en dat jullie gasten van de gewenste drankjes worden voorzien. Bekijk ook de receptiearrangementen voor meer informatie. 

- Als jullie de receptie in de KiOSSk in het park willen houden, zorgen wij ervoor dat de Trouwzaal beschikbaar blijft, mocht het weer tegenvallen. 

- Houd er rekening mee dat voor een reservering in de KiOSSk het tarief van de Trouwzaal geldt. 

Natuurlijk is Museum Jan Cunen ook de ideale locatie voor zakelijke evenementen, presentaties, jaarvergaderingen en uitreikingen. Bovendien bieden wij de perfecte setting voor persoonlijke vieringen. Wij combineren jouw activiteit graag met een inspirerende rondleiding door onze collectie. Dankzij onze uitstekende samenwerking met cateringpartner Van Gruijthuijsen kunnen wij ook diners en grotere evenementen verzorgen in onze sfeervolle villa.
Wil je meer informatie? Neem contact op met Nicole van Waterschoot via e-mail op nicolevanwaterschoot@museumjancunen.nl of bel naar 0412 798000. 

Maak van jouw trouwdag een onvergetelijke ervaring in Museum Jan Cunen, waar geschiedenis en liefde samenkomen!