Museum Jan Cunen is een kunstmuseum gevestigd in een monumentale fabrikantenvilla in het centrum van Oss
Telefoonnummer
+31 (0) 412 798 000
Email
info@museumjancunen.nl

Shop

Een bezoek aan het museum is niet compleet zonder een bezoekje aan de winkel van Museum Jan Cunen. Maar ook zonder bezoek aan het museum is het een belevenis om even rond te snuffelen in de museumwinkel. U bent altijd van harte welkom! In het assortiment van de winkel vindt u toepasselijke artikelen, als herinnering aan het museumbezoek, maar ook leuke hebbedingetjes en originele cadeautjes. 

De winkel is een afspiegeling van Museum Jan Cunen en Café Cunen. Het profiel van Museum Jan Cunen, ‘creativiteit, originaliteit en beleving van schoonheid’ komen in de museumwinkel terug met artikelen die uniek zijn en aanzetten tot creativiteit; artikelen die niet zomaar ergens anders te verkrijgen zijn. 

Een greep uit het assortiment:
Originele cadeautjes;
Sieraden van kunstenaars uit de regio;
Diverse streekproducten, zoals lokaal gebrouwen likeuren en bierpakketten;
Een mooi boekenassortiment, afgestemd op de actuele tentoonstelling, maar ook tijdloze boeken, over kunst, kunstenaars en de historie van Oss;
Een bijzonder wenskaartenassortiment;
Speciale artikelen met het museum en haar logo.


Aparte vermelding verdienen de cadeaubonnen van het museum met verschillende waardes. Deze kunnen verzilverd worden als entreebewijs of ze kunnen besteed worden in onze winkel of café.

De inrichting van de winkel heeft tijdens de verschillende tentoonstellingen in het museum een vernieuwde en frisse uitstraling door een gedeeltelijk nieuwe inrichting en nieuwe artikelen, die aansluiten op de tentoonstellingen. Daarbij wordt u altijd vriendelijk en attent geholpen door onze gastvrouwen, die er, als u dat wenst, een mooi cadeautje van maken.