Museum Jan Cunen is een kunstmuseum gevestigd in een monumentale fabrikantenvilla in het centrum van Oss
Telefoonnummer
+31 (0) 412 798 000
Email
info@museumjancunen.nl

Café

Naast mooie tentoonstellingen ook genieten in Café Cunen
Café Cunen vormt de smakelijke verbinding tussen het museum en het Jan Cunen park, waarin gasten worden verwonderd door een totaalbeleving die tot de verbeelding spreekt en alle zintuigen prikkelt. In Café Cunen is iedereen van harte welkom; wel of niet gecombineerd met een bezoek aan een tentoonstelling. Gasten kunnen kiezen voor een kopje koffie of thee, een heerlijke lunch bereid met streekproducten of een hapje en drankje tijdens het borrelmoment. Strijk neer op onze mooie bank met een heerlijk glas wijn, neem plaats aan de glazen bar met uitzicht op het stadspark, of geniet van ons heerlijke terras midden in het stadspark. Het café is wekelijks van dinsdag tot en met zondag geopend tussen 10:00 en 18:00 uur. 

Osse proeftuin
Café Cunen werkt nauw samen met diverse partners uit Oss en omgeving. Hiermee dient het café als een Osse proeftuin met lokale ingrediënten van slagerij Arie Zeegers, visspeciaalzaak Harold van Bakel, Kaasspeciaalzaak Bon Fromage, topslijterij Caves Hubert, bakkerij Lamers, Fourama groente en fruit en Tarimer Market. Daarnaast biedt Café Cunen ook ruimte op de menukaart voor wisselende gastgerechten van lokale restaurants, zoals Hoofdstuk 2, De Winkel, De Rooij Peper en De Nieuwe Wereld.

Benieuwd naar wat er op onze kaart staat? Klik hier om de menukaart in te zien.

High Tea in Café Cunen!

Zin in een middag met vriendinnen of familie? Kom dan naar het gezellige Café Cunen! Hier geniet je van een zomerse high tea van 2 uur met onbeperkt koffie/thee óf een kan zelfgemaakte ijsthee. Uiteraard mogen hapjes niet ontbreken: je krijgt diverse sandwiches en zoete hapjes. Dat wordt gegarandeerd een leuke middag! 

High Tea (2 uur)
Sandwiches
- diverse smaken

Zoete hapjes
- fruit
- scones
- petit fours
- macarons
- brownies 

De kosten voor dit arrangement bedragen €19,95 p.p.
Vooraf reserveren is verplicht en kan tot max. 1 dag van tevoren, via 0412 - 798 009

 

Picknickmand

Geniet nu van een uitgebreide, luxe picknick in het mooiste stadspark van Oss! Bestel in Café Cunen een goed gevulde picknickmand en neem plaats op het gras.
Picknickmand     € 14,95 p.p.*
flesje sap - flesje melk - 2 luxe sandwiches - brownie - rauwkostsalade - fruitsalade
Kindermand        € 9,95 p.p.
flesje sap of melk - 2 mini sandwiches - brownie - druiven
Borrelmand         € 17,95 p.p.
flesje huiswijn - borrelbrood - assortiment aan kaasjes en charcuterie - druiven - noten - olijven
*Optioneel: thermoskannetje koffie of thee € 3,95 - flesje huiswijn € 4,95.
Borg Picknickmand € 15,-
Bij regen zetten wij uw picknick automatisch om naar een lunch in het café. Reserveer vooraf via cafe@museumjancunen.nl of 0412 - 798 009 om zeker te zijn van een mand!