CAFÉ CUNEN

Kerst High tea op Tweede Kerstdag

Kom op Tweede Kerstdag naar Museum Jan Cunen voor een gezellige Kerst High Tea! We ontvangen je met een bruisende Osse bubbel, een heerlijk soepje, vele hartige en zoete lekkernijen en onbeperkt koffie en thee.. alles is puur genieten! Deze speciale Kerst High Tea is te reserveren voor € 32,50 per persoon (kinderen t/m 12 jaar € 14,50) inclusief toegang tot het museum.

Museumkaarthouders en houders van een VriendenLoterij VIP-kaart betalen € 29,50.
Reserveren kan via cafe@museumjancunen.nl of bel 0412-798009 en vraag naar Bram of Sara. Café Cunen 
Welkom bij Café Cunen, de heerlijke verbindingsplek tussen het museum en het Jan Cunen park, waar al je zintuigen worden geprikkeld. Ons café is toegankelijk voor iedereen, zelfs zonder museumticket. Geniet van een kopje koffie of thee, een smakelijke lunch bereid met streekproducten, of een hapje en drankje tijdens de borrel. Neem plaats op onze mooie bank met een goed glas wijn, kom aan de glazen bar zitten met uitzicht op het stadspark, of ontspan op ons terras onder de bomen. 

Het café is geopend van dinsdag tot en met zondag, van 11.00 tot en met 17.00 uur.     Bijzondere locatie voor evenement
Ben je op zoek naar een bijzondere locatie voor jouw evenement? Museum Jan Cunen biedt je de mogelijkheid om jouw gasten te ontvangen in een exclusieve, sfeervolle en inspirerende omgeving. 
Neem contact op met Nicôle via  nicolevanwaterschoot@museumjancunen.nl voor meer informatie.

Speciaal voor kinderen
Tijdens een bezoek aan Museum Jan Cunen kunnen kinderen kennismaken met kunst en de geschiedenis van Oss in Villa Curiossa. Een leuke activiteit om samen te doen is het museum dobbelspel. Vraag bij de balie in de winkel om het gratis dobbelspel en ontdek het museum op een speelse manier. Na deze ontdekkingsreis kun je samen genieten van de heerlijke gerechten in Café Cunen. Zelfs de kleintjes worden niet vergeten, want we hebben een speciale kinderboterham op het menu staan. Nieuw op onze menukaart is de Kinder High Tea. Deze is altijd lekker en gezellig, niet alleen voor volwassenen maar ook voor kinderen. Een geweldig uitstapje om samen met een vriendje of vriendinnetje te doen. Smul van zoete en hartige hapjes terwijl je ondertussen speelt en het museum verkent. De Kinder High Tea is beschikbaar voor kinderen tot en met 12 jaar en kost 15 euro per persoon. 
Reserveer vooraf een tafeltje via cafe@museumjancunen.nl of bel 0412-798009.

Voor volwassenen is een High Tea natuurlijk ook altijd vooraf te boeken. Samen genieten van heerlijke, zoete lekkernijen, hartige hapjes en onbeperkt koffie en thee. De prijs is € 19,50 p.p. (exclusief museumbezoek) Vooraf reserveren via cafe@museumjancunen.nl  

  
Osse proeftuin 
Als café werken we nauw samen met diverse partners uit Oss en omgeving, waardoor we dienen als een Osse proeftuin met lokale ingrediënten van onder andere visspeciaalzaak Harold van Bakel, kaasspeciaalzaak Bon Fromage en Wijnhuis Oss.


We heten je van harte welkom in Café Cunen en hopen je binnenkort te mogen verwelkomen voor een smakelijke ervaring in combinatie met kunst en geschiedenis.
 
 Menukaart