Workshop Art Based Learning

Iets leren over jezelf terwijl je kijkt naar een Mesdag of de werken van de gebroeders Maris? Tijdens deze workshop kun je dichter bij jezelf komen door te kijken naar kunst. Aan de hand van de Haagse School denk je na over datgene dat je bezighoudt. Of dit nu over je carriere, liefdesleven of je goede voornemens gaat.. de workshop art based learning biedt verrijking. 

Kijken naar kunst is makkelijker gezegd dan gedaan. We zijn gewend aan veel prikkels en gaan soms gehaast door het leven. Wat gebeurt er als je écht de tijd neemt om naar een werk te kijken? Duik in de wereld van de kunstenaar en laat je meevoeren door zijn of haar bijzondere verhaal. Wat zie je, en misschien nog belangrijker, wat voel je?  
De zilte, zoute zeelucht en de wind door je haar. De kust is voor velen een plek waar de rust gevonden wordt. Zo dachten de kunstenaars van de Haagse School en Haagse Nieuwe ook. Tijdens de workshop duik je met een open houding in de tentoonstelling en laat je je verwonderen door de verschillende verbeeldingen en gedachtes. Die van de kunstenaar, maar ook die van jezelf. 

Wil je meer informatie? Stuur even een mailtje naar Janne via jannepisters@museumjancunen.nl.  

 DataVoorlopig zijn er geen workshops
 Prijs € 5,50 per persoon exclusief museumentree
 Overige informatie          Deelnemers kunnen zich melden bij de kassa bij binnenkomst. Vooraf aanmelden is niet nodig

  
  
 

Realisatie van de workshop art based learning is mede tot stand gekomen door een 
bijdrage uit de impulsgelden van de provincie Noord-Brabant.


   

Teambuilding met je collega's

Wanneer is deze teamworkshop geschikt?
Ben je op zoek naar:
•      een inspirerende start van een geslaagde team(building)dag?
•      de perfecte warming-up voor een brainstorm?
•      een verrassende eye-opener voor een teamuitje?

Wat leer je?
Tijdens de workshop van 1,5 uur train je je ‘denklenigheid’.
•      Je leert associatief kijken.
•      Je kruipt je in je eigen creatieve brein (en dat van een kunstenaar).
•      Je ontdekt hoe je kunt denken in mogelijke werelden.
De workshop art-based learning is niet alleen leerzaam, maar ook heel leuk en inspirerend! Even weg van de werkvloer en samen vrij kijken in een bijzondere omgeving.

Voor wie?
Iedereen! Je hoeft absoluut geen kunstkenner te zijn. We gebruiken de prachtige kunstwerken in het museum als startpunt om je fantasie te prikkelen.

Waarom het perfecte teamuitje?
Je leert niet alleen anders kijken, je deelt ook je ervaringen met je collega’s. Zo leer je elkaar op een heel nieuwe en verrassende manier kennen. Je kunt de workshop uitbreiden met een gezellige lunch of borrel in Café Cunen. De workshop duurt 1,5 uur. We bieden de workshop aan op alle dagen tussen 9.00 en 18.00 uur en op aanvraag ’s avonds. 

Meer informatie? 
Wil je reserveren, ben je benieuwd naar de kosten of heb je vragen over deze bijzondere workshop? Neem gerust contact op met Jany via events@museumjancunen.nl.