Workshop art-based learning

Leer over jezelf door het kijken naar kunst! In deze workshop van anderhalf uur leg je het vergrootglas op jezelf door het begrijpen en bekijken van werken uit onze tentoonsteling. Iets leren over jezelf terwijl je kijkt naar een Mesdag of de werken van de gebroeders Maris? Tijdens de workshop art-based learning kun je dichter bij jezelf komen door te kijken naar kunst. Aan de hand van de Haagse School denk je na over datgene dat je bezighoudt. Of dit nu over je carriere, liefdesleven of je goede voornemens gaat.. ABL biedt verrijking.

Kijken naar kunst is makkelijker gezegd dan gedaan. We zijn gewend aan veel prikkels en gaan soms gehaast door het leven. Wat gebeurt er als je écht de tijd neemt om naar een werk te kijken? Duik in de wereld van de kunstenaar en laat je meevoeren door zijn of haar bijzondere verhaal. Wat zie je, en misschien nog belangrijker, wat voel je? 

De workshop kan door vier personen gevolgd worden, en reserveren is verplicht. Combineer het vooral ook met een lekkere lunch vooraf in ons café!

Meld je nu aan door een mailtje met naam en telefoonnummer te sturen naar jeanpierrevincken@museumjancunen.nl 

donderdag 17 september
15 oktober   
18 oktober         
1 november        
12 november  
15 november         
3 december   
6 december         
17 december   
20 december     
 Tijd13.30 tot 15.00 uur 
 Prijs € 5,50 per persoon exclusief museumentree
 

  
  
 

Realisatie van de workshop art based learning is mede tot stand gekomen door een 
bijdrage uit de impulsgelden van de provincie Noord-Brabant.


   

Teambuilding met je collega's

Wanneer is deze teamworkshop geschikt?
Ben je op zoek naar:
•      een inspirerende start van een geslaagde team(building)dag?
•      de perfecte warming-up voor een brainstorm?
•      een verrassende eye-opener voor een teamuitje?

Wat leer je?
Tijdens de workshop van 1,5 uur train je je ‘denklenigheid’.
•      Je leert associatief kijken.
•      Je kruipt je in je eigen creatieve brein (en dat van een kunstenaar).
•      Je ontdekt hoe je kunt denken in mogelijke werelden.
De workshop art-based learning is niet alleen leerzaam, maar ook heel leuk en inspirerend! Even weg van de werkvloer en samen vrij kijken in een bijzondere omgeving.

Voor wie?
Iedereen! Je hoeft absoluut geen kunstkenner te zijn. We gebruiken de prachtige kunstwerken in het museum als startpunt om je fantasie te prikkelen.

Waarom het perfecte teamuitje?
Je leert niet alleen anders kijken, je deelt ook je ervaringen met je collega’s. Zo leer je elkaar op een heel nieuwe en verrassende manier kennen. Je kunt de workshop uitbreiden met een gezellige lunch of borrel in Café Cunen. De workshop duurt 1,5 uur. We bieden de workshop aan op alle dagen tussen 9.00 en 18.00 uur en op aanvraag ’s avonds. 

Meer informatie? 
Wil je reserveren, ben je benieuwd naar de kosten of heb je vragen over deze bijzondere workshop? Neem gerust contact op met Jany via events@museumjancunen.nl.